Advies & interimmanagement

Webinar 11 februari - Assetmanagement vanuit veranderkundig perspectief

Webinar assetmanagement veranderkundig perspectief We leven in een snel veranderende wereld waarin eisen en wensen van diverse stakeholders vragen om wendbaarheid van assets binnen onze organisaties. Soms vragen veranderende organisatieopgaven om andere of hogere performances van assets binnen de organisatie. En veelal moeten (en mogen) we samenwerken met meerdere organisaties in de keten, bijvoorbeeld als het gaat om het beheer of onderhoud van de assets. Hoe bereiken we nu een effectieve samenwerking? Op 11 februari 2021 van 16:00 – 17:00 uur organiseren wij een gratis online webinar over dit vraagstuk. In dit webinar introduceren we assetmanagement als veranderkundige opgave en geven we concrete inhoudelijke en veranderkundige handvatten die jouw organisatie verder helpen.

Inhoud webinar

In dit webinar delen we met elkaar ervaringen over assetmanagement in de praktijk. Hoe voeren we assetmanagement nu daadwerkelijk integraal en hoe maken we het werkend met elkaar in de praktijk? Wij zien dat integraal werken binnen organisaties en samenwerken in ketens en netwerken tussen organisaties vraagt om (ander) samenwerkingsgedrag. De vraag die voorligt: hoe bereiken we dat? Hoe ziet dat samenwerkingsgedrag eruit? Wij helpen je in dit webinar graag met de sleutel tot een blijvend en effectief samenwerkings- en uitvoeringsgedrag.

De sprekers en ervaren experts op dit gebied Adrie Pouwer (AssetPouwer) en Ger de Kok (Rijnconsult) zullen vanuit hun visie de bezoekers meenemen in een boeiend gesprek over inzichten en succesfactoren, wat welkt wel en wat niet. Zij geven je concrete handvatten die je nodig hebt om de samenwerking te laten slagen. Zowel op het gebied van inhoud en proces als de menskant. Tijdens het webinar is er ook interactie waarin er ruimte is voor gedachtewisseling met elkaar. We sluiten af met actiegerichte punten waar je in de dagelijkse praktijk gelijk mee aan de slag kunt.

Sprekers

Sprekers webinar assetmanagement veranderkundig perspectief

Adrie Pouwer

Adrie Pouwer is een ervaren consultant en interimmanager op het gebied van assetmanagement met passie voor verbeterprojecten. Hij is lid van de NEN/ISO assetmanagement normcommissie. Adrie is sterk in het leggen van de verbinding tussen strategie en praktijk. Vanuit zijn praktische ervaring op het gebied van assetmanagement systemen en processen en inbreng vanuit de organisatie zet hij praktische en passende oplossingen neer.

Ger de Kok

Ger de Kok is senior consultant op het gebied van leiderschap, leren en ontwikkelen bij organisatieadviesbureau Rijnconsult. Ger zal tijdens het webinar de gedragskant dan ook met name onder de aandacht brengen. Met zijn vele jaren ervaring in de industriele, bouw- en infrasector heeft hij veel praktijkvoorbeelden over het inzetten van gedragverandering binnen deze tak van sport.

Vanuit Rijnconsult zal onze adviseur van team Real Estate Jan Treep het webinar modereren. 

Programma

16.00 uur:  Welkom, introductie

16.10 uur: Ervaringen Adrie Pouwer en Ger de Kok

16.30 uur: Interactieve dialoog

16.50 uur: Plenaire afsluiting met een wrap-up

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor managers, bestuurders en professionals van asset-gedreven organisaties zoals woningcorporaties, ziekenhuizen, waterschappen, ingenieursbureaus, bouwbedrijven, infrabedrijven, rail-en transportbedrijven, nutsbedrijven, provincies etc. Jullie zijn allemaal van harte welkom om deel te nemen aan dit webinar.

Na aanmelding, sturen wij je de link van de Zoom-meeting. Wij verheugen ons erop je te ontmoeten tijdens ons webinar op 11 februari!

 

Meld je nu aan!