Advies & interimmanagement

Stadswerk congres assetmanagement

StadswerkOnderstaand congres is geannuleerd. De Stadswerk/IFME bijeenkomst beperkt zich tot de internationale gasten. Het programma is aangepast.

 

Op 25 en 26 september organiseert Stadswerk in samenwerking met gemeente Etten-Leur, de International Federation of Municipal Engineering (IFME) en Witteveen+Bos een internationaal congres In Etten-Leur. De rode draden in het congres zijn Asset Management en Duurzaamheid in de openbare ruimte.

Internationale en Nationale deskundigen delen zowel in plenaire als parallelsessies hun kennis met u. Een unieke kans om kennis te delen maar vooral ook te vergaren uit de ervaringen van collega’s, nationaal en internationaal.

In twee dagen hoort u alles over Asset Management; Managen Beheerorganisaties; Waterbeheer; Openbaar groen; Gebouwenbeheer en Infrastructuur.

Tijdens dit congres geeft AssetPouwer medewerkers van gemeenten de mogelijkheid deel te nemen aan de op ISO 55000 gebaseerde Assetmanagement Game. In deze workshop behandelen we alle belangrijke aspecten van assetmanagement. U leert van de kennis en ervaringen van andere gemeenten en deelt uw eigen kennis en ervaringen met hen.