Advies & interimmanagement

16 september 2015 - Assetmanagement Game voor gemeente

StadswerkWorkshop in samenwerking met Vereniging Stadswerk

Lukt het u om binnen uw organisatie verbeteringen door te voeren op het gebied van assetmanagement? Heeft u het overzicht en weet u precies wat er moet gebeuren? En hoe zit dat voor anderen in uw organisatie? Waar liggen kansen voor verbeteringen? En hoe krijgt u iedereen mee?

Datum: 16 septemberl 2015, 13:30 tot 17:00 (inloop 13:00u)

Waar: Zeist

Deze middag nemen Stadswerk en AssetPouwer u mee naar de speeltafel! Kan een bordspel als hulpmiddel dienen bij verander-trajecten op het gebied van assetmanagement? Ja, want serious gaming zijn spellen om van te leren, het bewerkstelligen van gedragsverandering, processen of het versterken van samenwerking.

Vandaag bent u assetmanager van een haven en een vloot binnen de Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC). Samen met de andere assetmanagers (deelnemers) zorgt u ervoor dat de aangeboden lading over de hele wereld kan worden verscheept zodat aan de bedrijfsdoelstelling van de VOC kan worden voldaan.

Door het spelen van het spel kunt u onbevooroordeeld naar uw eigen organisatie kijken. Tijdens het spel komen de meest belangrijke aspecten van assetmanagement aan de orde. Deze kunt u projecteren op uw eigen organisatie en zo tot verrassende inzichten komen!

De workshop kan de volgende resultaten hebben:

  • inzicht in de aspecten van assetmanagement en de samenhang daartussen;
  • bewustwording hoe assetmanagement is verweven in de hele organisatie;
  • identificatie van sterkten en verbeterpunten op het gebied van assetmanagement (quick scan ISO 55000);
  • deling van kennis en ervaring met andere gemeenten.

 

Inschrijven voor de workshop op 16 september is niet meer mogelijk. Wilt u binnen uw gemeente aan de slag met assetmanagement? Neem dan contact met ons op.