Advies & interimmanagement

Congres iMaintain Prestatiemanagement 2015

iMaintain PlatformOp 7 oktober 2015 vond in Maarssen het iMaintain Prestatiemanagement congres plaats. Het thema van het congres was DOMINO: het versterkend effect van Prestatiemanagement.

Prestatiemanagement vertaalt de visie, missie en strategie van een project, asset, team of organisatie naar succesfactoren en acties. Sturen op die succesfactoren en constant monitoren van de effecten ervan, kan met behulp van verschillende methoden.

En net als bij het Domino-effect is het resultaat van die methoden optimaal als alle factoren en acties goed op elkaar aansluiten. Te dicht op elkaar verstoort het proces, en te ver uiteen zorgt voor een dood spoor. Hoe krijg je de maximale versterking van je inspanningen?

iMaintain prestatiemanagement, het congres van NVDO Sectie Suto en het iMaintain platform,  onderzoekt de factoren voor een optimaal domino-effect in asset management. Waar staat de Nederlandse industrie en wat zijn de belangrijkste trends van vandaag?

 

Als lid van het iMaintain platform was AssetPouwer aanwezig bij het iMaintain congres. Wilt u weten hoe assetmanagement en ISO 55000 kunnen helpen bij het bereiken van dit domino-effect? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Onze contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.